Ειδήσεις

Reuters: Συνελήφθη τζιχαντιστής που νοίκιαζε σπίτια σε Ελλάδα και Τουρκία

τζιχαντιστές

Στα χέρια της γερμανικής αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας 24χρονος Μαροκινός με το όνομα Redouane S, που θεωρείται μέλος του Ισλαμικού Κράτους και ο οποίος νοίκιαζε διαμερίσματα σε Ελλάδα και Τουρκία  από τον Οκτώβριο του 2014 έως και την άνοιξη του 2015. Η σύλληψή του έγινε στην Κάτω Σαξονία.

Τα εν λόγω διαμερίσματα είχαν χρησιμοποιηθεί από τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με το Reuters, και  εκεί οργάνωναν τις επιθέσεις τους.

Μάλιστα, ο 24χρονος Redouane S. φέρεται ότι είχε λάβει μέρος και στις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι πέρυσι και είχε στενές σχέσεις με τον Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ.

«Ακόμα και όταν επέστρεψε στη Γερμανία το Μάιο του 2015 εκείνος ήταν σε επαφή με την ομάδα με επικεφαλής τον Abaaoud και έδειξε προθυμία να αναλάβει περισσότερη δράση»  επισημαίνουν σε δήλωσή τους οι εισαγγελείς της Γερμανίας.

ethnos.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.