Ειδήσεις

Γιατί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη

Με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, το ΓΕΕΘΑ συνεχίζει τη σειρά των podcasts με στρατιωτική θεματολογία που έχει εγκαινιάσει, με ένα αφιέρωμα στην πιο ιερή και σημαντική στιγμή στη ζωή κάθε στρατιωτικού.

«Οὐκ ἐλάσσω παραδώσω τὴν Πατρίδα» είναι ο τίτλος του τρίτου podcast το οποίο αναφέρεται στους Στρατιωτικούς Όρκους που έδωσαν διαχρονικά οι Έλληνες κατά τη διάρκεια των αιώνων.

Μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται τα κοινά τους στοιχεία που ενώνουν ως αόρατος δεσμός αυτούς που υπερασπίστηκαν την Πατρίδα στο παρελθόν με αυτούς που την υπερασπίζονται σήμερα και που θα την υπερασπισθούν το μέλλον.

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης έλαβε μέρος στην ηχογράφηση του podcast, απαγγέλλοντας με την ξεχωριστή φωνή του τους όρκους.

Για τον λόγο αυτόν, την Παρασκευή επισκέφθηκε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο στο γραφείο του.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κακούρη για την ευγενική συνεισφορά του στο Podcast με τίτλο «Οὐκ ἐλάσσω παραδώσω τὴν Πατρίδα», αλλά και για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο απήγγειλε τους Στρατιωτικούς Όρκους που έδωσαν διαχρονικά οι Έλληνες στο διάβα των αιώνων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου