Ατάκτως Ερριμμένα

Την χάσαμε την ευκαιρία πατριώτ’

Δεν μας έφταναν οι θριαμβικοί και άκρως επιδεικτικοί τόνοι του συγκυβερνήτη Πάνου, με αγήματα και φανφάρες προκειμένου να γιορτάσουν την επιστροφή των δύο στρατιωτικών από την Τουρκία, έχουμε και τον δικό μας κυνηγό της επίδειξης, να πουλάει «πατριωτισμό». Θυμήθηκε, πέντε ημέρες μετά την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, να τσακωθεί για ένα ψήφισμα συμπαράστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το διάστημα που εκρατούντο ακόμη οι δύο στρατιωτικοί στην Τουρκία, γιατί δεν εστάλη στο Τουρκικό Προξενείο της Ρόδου κι έτσι «έχασε»ε καθώς λέει «η  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την ευκαιρία να βάλει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια απελευθέρωσής τους.»

Ε… ναι. Διότι που ξέρεις; Μπορεί και να καλούσαν αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια που έβαλε το … λιθαράκι της στην απελευθέρωση, στην μεταμεσονύχτια παράτα που στήθηκε στον Εβρο. Και ποιος θα πήγαινε, εάν δεν πήγαινε ο «όπου γάμος και χαρά»; Ασε που ο συγκυβερνήτης Πάνος μπορεί να αρχίσει τις παρασημοφορήσεις να παραστούμε έστω σ’ αυτές.

Και για να μην τρελαθούμε τελείως, 1627 λέξεις σε δύο δελτία τύπου, γράφτηκαν ως ευκαιρία, για να ακουστούν-διαβαστούν οι εξής 46: «…Τέλος «κωμικοτραγικές» είναι οι απαντήσεις που δέχομαι εγώ και το σύνολο της κοινωνίας και ταιριάζουν απόλυτα στη λανθασμένη και απρεπή πολιτική που εκφράζει ο κ. Χατζημάρκος και στενός πυρήνας φίλων του όπως ο κ. Μπιζάς. Όλοι έχουν αντιληφθεί τα πολιτικά – υπαρξιακά αδιέξοδα και το άγχος τους…»

Δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβει κάποιος. Βέβαια. η απορία μου είναι από πότε «το σύνολο της κοινωνίας» -κάτι που αναφέρεται συχνά στα δελτία τύπου του- εκπροσωπείται από τον κ. Κόκκινο, αλλά τι ψάχνω τώρα…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου