Ειδήσεις

Eπιστολή – απάντηση του Μανώλη Καμπουρόπουλου στη ΝΟΔΕ

Από τον κ. Μανώλη Καμπουρόπουλο απεστάλη στη ΝΟΔΕ η ακόλουθη ανοικτή επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές (όχι από τα παλιά αλλά από τα πολύ πρόσφατα), μέλη της Νομαρχιακής της Ν.Δ., αγαπητέ φίλε πρόεδρε Παύλο Μπακίρη.

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Νομαρχιακής της Ν.Δ. που δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο τύπο, νοιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσω δημόσια την άποψη μου.

Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια σας να βρείτε τους καλύτερους για να εκπροσωπήσουν την Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές και βέβαια πολύ καλά κάνετε εάν πράγματι το προσπαθείτε.

Όμως δεν αντιλήφθηκα με ποιες διαδικασίες το επιχειρείτε, όπως επίσης δεν αντιλήφθηκα ποια είναι για εσάς τα κριτήρια της επιλογής του καλύτερου.

Μήπως είναι του καλύτερου φίλου, της καλύτερης παρέας, είτε της προσφοράς στην παράταξη, στα κοινά, στην κοινωνία και στην πατρίδα (…) ;

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω νέους ανθρώπους να ασχολούνται με τη μεγάλη αυτή παράταξη που εκπροσωπεί εκατομμύρια Έλληνες, και να υπηρετούν την ιδεολογία και τις αρχές της ανιδιοτελώς.

Είναι υποχρέωση όμως αυτών των νέων ανθρώπων να γνωρίζουν την ιστορία και της παράταξης και των ανθρώπων που προσέφεραν πολλά σε δύσκολους καιρούς και να μην απαξιώνουν κανέναν. Περισσότερο δε τώρα που η Ν.Δ. απαιτεί και έχει ανάγκη για να αντιμετωπίσει τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις σε πολλά επίπεδα .

Με εκτίμηση, Μανώλης Καμπουρόπουλος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου