Το πρωί της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2017, ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA        HJ – 33 Ρόδου κ. Αντώνιος Γιαννικουρής συνοδευόμενος από τον Γραμματέα κ. Γεώργιο Λάκουρα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, π. Χρυσόστομο Παπαλέξη, κ. Κωνσταντίνο Ζώη, κ. Πέτρο Δεμερτζή και τον Πρόεδρο              του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» κ. Φιλήμονα Νικολάου, παρέδωσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ιατρικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του Σταθμού Αιμοδοσίας, αξίας 1.000€.

Τον ιατρικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του Σταθμού Αιμοδοσίας, παρέλαβαν             εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, η Διοικήτρια κ. Κατερίνα Χατζηστρατή και ο Διευθυντής του Σταθμού Αιμοδοσίας Δρ. Ευάγγελος Αγγέλου. Η κ. Χατζηστρατή συνεχάρη τα μέλη του Τμήματος AHEPA HJ – 33 Ρόδου, για τις πρωτοβουλίες τους και τη φιλανθρωπική δράση τους.

Ακολούθως ο κ. Γιαννικουρής, προσέφερε στην κ. Χατζηστρατή, ένα επιτραπέζιο λάβαρο με το έμβλημα του Τμήματος, υπογραμμίζοντας ότι             η ΑΧΕΠΑ Ρόδου θα είναι στη διάθεση του Νοσοκομείου, προκειμένου                   να συνδράμει στο δύσκολο έργο του, με ότι δυνάμεις διαθέτει.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της διοίκησης του Νοσοκομείου, όπου συζητήθηκαν αναλυτικά οι ανάγκες και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Γ.Ν.Ρ., λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε. Τέλος τα μέλη του Τμήματος HJ – 33 Ρόδου της AHEPA HELLAS ευχαρίστησαν την κ. Χατζηστρατή, για την ευκαιρία που τους δόθηκε να προσφέρουν στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας υγείας και δεσμεύθηκαν για μελλοντική συνεργασία με κοινές δράσεις.

Η φιλανθρωπία για το Τμήμα της AHEPA Ρόδου είναι βασική προτεραιότητα και θα συνεχιστεί στο προσεχές μέλλον, προς όφελος των κατοίκων του νησιού μας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ