ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ με θέμα τους βοσκοτόπους ο Φ. Ζαννετίδης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
συνάντηση

Στην έκτακτη συνε­δρί­αση της ΕΝΠΕ με θέμα τους βοσκο­τό­πους, στην οποία συμ­με­τεί­χαν υψη­λό­βαθμα στελέχη του Υπουρ­γείου Παρα­γω­γι­κής Ανα­συ­γκρό­τη­σης, Περι­βάλ­λο­ντος και Ενέρ­γειας, συμ­με­τείχε και ο Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Πρω­το­γε­νούς Τομέα Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου κος Φιλή­μο­νας Ζαν­νε­τί­δης.

Αντι­κεί­μενο της συζή­τη­σης ήταν η υπό έκδοση Κοινή Υπουρ­γική Απόφαση με την οποία καθο­ρί­ζε­ται το νέο καθε­στώς υπο­λο­γι­σμού έκτασης των βοσκο­τό­πων σε κάθε Περι­φέ­ρεια και ο τρόπος δια­χεί­ρι­σης τους.

Στο περιε­χό­μενο της ΚΥΑ καθί­στα­ται σαφές ότι στα νησιά της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου, σε σχέση με τις υπό­λοι­πες, δίνεται επι­πλέον έκταση για βόσκηση, γεγονός που απο­δει­κνύει ότι οι παρεμ­βά­σεις και οι προ­τά­σεις της περι­φε­ρεια­κής αρχής στο αρμόδιο υπουρ­γείο έγιναν απο­δε­κτές και ένα μεγάλο πρό­βλημα που είχαν οι κτη­νο­τρό­φοι της Περι­φέ­ρειας, με την μη ύπαρξη απο­θέ­μα­τος βοσκή­σι­μων εκτά­σεων, οδεύει προς την λύση του

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.