Από τον Δήμαρχο Χάλκης απεστάλη η ακόλουθη επιστολή:

Κύριε Διευθυντά,

Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την απάντηση μου, σε άρθρο της έγκριτης εφημερίδας σας στις 22-02-2019 με τίτλο «Για παραπληροφόρηση κατηγορούν τον Δήμαρχο Χάλκης».

Τώρα πια έχω πιστεί ότι απευθύνονται σε άλλη κοινωνία και όχι της Χάλκης. Κύριοι, τα ψέματα σας δεν μπορείτε να τα πιστέψετε ούτε και εσείς οι ίδιοι, δεν το έχετε καταλάβει;

Πίστευα ότι με την προηγούμενη απάντηση μου, η οποία ήταν εμπεριστατωμένη, εσείς οι άνθρωποι των γραμμάτων θα την κατανοούσατε, αλλά, δυστυχώς για άλλη μια φορά έπεσα έξω. Χαίρομαι που καταλάβατε ότι δεν θα είμαι πλέον υποψήφιος, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι.

Για τις εμμονές σας, τον φόβο που σας δημιουργεί η μέχρι τώρα παρουσία μου και ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του Δημάρχου, σας το είπα και την προηγούμενη φορά “δεν μπορώ να κάνω κάτι και ζητώ ταπεινά συγγνώμη”.

Τώρα, σε ότι αφορά τις μεταδημοτεύσεις, γιατί για αυτό πρόκειται, σας ενημερώνω, όχι μόνο εσάς αλλά και όλο τον κόσμο ότι, οι νόμιμες μεταδημοτεύσεις που ήταν να γίνουν, έγιναν, δεν υπάρχει καμιά αίτηση σε εκκρεμότητα, μέχρι και την στιγμή που σας γράφω την επιστολή αυτή. Έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες εγγραφής τους στο Δημοτολόγιο (αυτό άλλωστε είναι αυταπόδεικτο διότι το σύστημα δείχνει ημέρα και ώρα εγγραφής) και έχουν περάσει στην αναθεώρηση (απομένει η τελευταία αναθεώρηση  τέλος Φεβρουαρίου) και θα έχουν τη δυνατότητα τα πρόσωπα αυτά να πράξουν το εκλογικό τους καθήκον και δικαίωμα στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου του 2019. Γιατί λοιπόν ανησυχείτε; ο υπο-στελεχωμένος  Δήμος Χάλκης έπραξε και πράττει το καθήκον και την υποχρέωση του.

Επίσης έχουν ενημερωθεί εγγράφως όλα τα ΚΕΠ ανά την Ελληνική Επικράτεια που έστειλαν αιτήσεις για μεταδημότευση στο Δήμο Χάλκης, πόσο απλά να σας το πει κανείς για να το καταλάβετε; Οι αιτήσεις  που δεν  είχαν τις προϋποθέσεις νομιμότητας έχουν σαφώς απορριφθεί.

Σε ότι αφορά τις άλλες σας ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ τις αφήνω στη κρίση του κόσμου. Συγχωρήστε με δεν θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο που έχετε πάρει. Σας το είπα και σας το λέω ξανά, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου, στην Χάλκη δεν γνωριζόμαστε απλά, παραγνωριζόμαστε.

Υ.Γ. για την ταμπακέρα της προηγούμενης επιστολής κουβέντα, κάνετε τον “ΚΙΝΕΖΟ”, συγγνώμη που μίλησα για ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

 

 

Ο Δήμαρχος ΧΑΛΚΗΣ

 

 

 

Μιχαήλ Αντ. ΠΑΤΡΟΣ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ