Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έκανε Βoeing 744 των ισραηλινών αερογραμμών.
Το αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση Cargo από τη Λιθουανία προς το Ισραήλ, ανέφερε στις 07:53 και ενώ πετούσε πάνω από την Καβάλα πως είχε ένδειξη φωτιάς.
Το αεροσκάφος, έξι επιβαίνοντες και δύο μέλη πλήρωμα, κατευθύνθηκε για προσγείωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου και προσγειώθηκε στις 08:27 το πρωί της Τετάρτης
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.