Ακόμη μία κρίσιμη αναμέτρηση θα δώσει σήμερα το Ροδίων Άθλησις, η αποστολή του οποίου βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη για την 10η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας Ανδρών στο βόλεϊ.

Η ομάδα της πόλης μας προετοιμάστηκε κατάλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να είναι έτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη, η οποία θα του φανεί ιδιαίτερα «χρήσιμη» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αφού με αυτή θα καταφέρει να απομακρυνθεί από την «ουρά» της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Αντωνιάδης πήρε μαζί του στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους αθλητές του, καθώς αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει ένα πλήρες σύνολο κόντρα στον φορμαρισμένο Μίλωνα.

Το παιχνίδι στο κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη θα ξεκινήσει στις 17.00, ενώ διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μουλά και Τσίτσικας.

Για το σημερινό ματς με τον Μίλωνα, δηλώσεις έκανε ο αθλητής του Ροδίων Άθλησις, Δημήτρης Κοτίτσας, ο οποίος ανέφερε: «Το παιχνίδι με τον Μίλωνα , είναι κομβικής σημασίας παιχνίδι για την ομάδα μας. Ο Μίλωνας είναι ισάξια ομάδα με την δικιά μας, έχουμε συναντηθεί μια φορά στο πρώτο φιλικό που κάναμε στην Αθήνα, εκεί τους κερδίσαμε και ελπίζουμε τώρα και στο επίσημο να έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα. Εμείς κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια, σκοπός μας είναι η σωτηρία  και καθημερινά να δουλεύουμε σωστά στην προπόνηση , για να μας βγει στο γήπεδο. Το παιχνίδι με τον Οδυσσέα μας έδωσε πάρα πολύ μεγάλη ώθηση, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν τα πράγματα σε περίπτωση , που χάναμε, και βαθμολογικά και ψυχολογικά και ατομικά , γιατί κάθε παίκτης επηρεάζεται από μια ήττα. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά, εγώ πιστεύω αυτό που λέω από την αρχή της χρονιάς, ότι μόνο μέσα από την δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα και το όμορφο βόλεϊ».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ