Την προσεχή Δευτέρα 27 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Καλλιθέας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου, που θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Γ’ Εθνική, θα συγκεντρωθούν και θα ακούσουν τις οδηγίες του νέου προπονητή Σεραφείμ Θεοδοσίου για την προετοιμασία και το νέο πρωτάθλημα. Οι «νεοφώτιστοι» και αήττητοι πέρσι έχουν ως στόχο την παραμονή στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας, όπου θα είναι και η έδρα της ομάδας τη νέα χρονιά.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Αντώνης Χρύσης (από I.B.C.), Σάββας Ματσαμάς (από Γαλάζια Ακαδημία), Νίκος Κανύχης (από Νίκη Αμαρουσίου), Μιχάλης Χατζηγεωργίου (από εφ. Κολοσσού), Μιχάλης Χατζηδημητρίου (από Γ.Α.Σ. Ιάλυσος)
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Γιάννης Σκορδάλης, Σταύρος Παρδακάς, Βασίλης Εκινέ, Άρης Γυφτάκης, Φίλιππος Παπακωνσταντίνου, Πάνος Παναγιωταράκος, Φώντας Μπιλλιάς, Νίκος Παππάς
ΕΦΥΓΑΝ: Μάκης Δούβαλης, Παναγιώτης Κούρος (δαν. Ροδίων Άθλησις), Γιάννης Κούρος (δαν. Ροδίων Άθλησις), Γιώργος Συμιακός (δαν. Ροδίων Άθλησις)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ