Ο Α.Σ. Ρόδος ήταν ο νικητής του μίνι τουρνουά που έγινε την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με αντίπαλους τον Διαγόρα και τον Φοίβο Κρεμαστής. Το συγκρότημα του Θανάση Δέδε αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα απέναντι στους Κρεμαστενούς, ενώ επικράτησε με σκορ 2-0 του «γηραιού».
Τα «ελάφια» άφησα υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς η εικόνα τους και στις δύο αναμετρήσεις είναι πολύ καλή, τηρουμένων των αναλογιών και τις εποχής που βρίσκεται η προετοιμασία, ικανοποιώντας τον έμπειρο τεχνικό.
Βέβαια ο Θανάσης Δέδες γνωρίζει πολύ καλά ότι επρόκειτο για φιλικά παιχνίδια που θα τον βοηθούσαν να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, όπως και έγινε, γι’ αυτό και ζήτησε από τους αθλητές του να συνεχίσουν την εντατική δουλειά στις προπονήσεις, αφού στόχος του Α.Σ. Ρόδος είναι παρουσιαστεί πανέτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν χθες, με απογευματινό πρόγραμμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, όπου εκτελέστηκαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, με την χρήση μπάλας.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση , πρωί και απόγευμα. Το πρωί τα «ελάφια» θα επιδοθούν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα θα προπονηθούν στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» σε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Όσον αφορά στα προβλήματα, ο Ηλίας Τριχάκης έχει ενοχλήσεις στο πόδι από χτυπήματα που δέχθηκε στο μίνι τουρνουά και θα προφυλαχθεί στις επόμενες ημέρες, ενώ οι Τάσος Κιοσέογλου και Εμιλιάνο Ράτζα αναμένεται σήμερα να επιστρέψουν στις προπονήσεις, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ορφέα ακυρώθηκε και θα γίνει κανονικά προπόνηση, ενώ το Σάββατο ο Α.Σ. Ρόδος θα φιλοξενηθεί στις 17:00 στο γήπεδο Κρεμαστής από τον τοπικό Φοίβο, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο συλλόγων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ