Τοπικές Ειδήσεις

Αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτηση εξυγίανσης της θυγατρικής της «Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου»

Για την 2α Δεκεμβρίου 2021 αναβλήθηκε χθες από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου με την εκούσια διαδικασία η συζήτηση της αίτησης εξυγίανσης της θυγατρικής της Euromedica, «Γενική Κλινική Δωδεκανήσου».
Ασκήθηκε συγκεκριμένα παρέμβαση της ΔΕΗ ΑΕ που οδήγησε στην απόφαση για την αναβολή της συζητήσεως.
Η υπόθεση είχε εξεταστεί την 09η Ιουλίου 2020 και με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου κηρύχθηκε απαράδεκτη η συζήτηση για τυπικούς λόγους.
Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, που είναι δυναμικότητας 107 κλινών και διαθέτει ως συνεργάτες περισσότερους από 200 ιατρούς, έχει ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της τάξεως των 16 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες και αρνητικά ίδια κεφάλαια ύψους 16,6 εκατ. ευρώ.
Η διαδικασία εξυγίανσης και επίλυσης των εκκρεμοτήτων επισπεύστηκε χωρίς την ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων, καθώς έχει επιτευχθεί επί της αρχής συμφωνία με τους πιστωτές της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου