Αύριο Παρασκευή και το Σάββατο, η Δωδεκανησιακή Μέλισσα  ανοίγει το Πασχαλιάτικο Μπαζάρ στο ΘΕΡΜΑΙ – ΙΕΚ Τουρισμού Ρόδου, από τις 10.00-18.00 με το σύνθημα «’Ολοι μαζί βοηθάμε να σπουδάσουν τα παιδιά μας…». Μεγάλο αφιέρωμα στην Αιγαιακή κουζίνα με προϊόντα Δωδεκανήσου και την εκδήλωση μόνο για μαμάδες και γιαγιάδες «Αegan mamas know best» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019» με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων, του ΙΕΚ Τουρισμου Ρόδου-ΘΕΡΜΑΙ – Υπουργείο Τουρισμού και εκλεκτών ομιλητών με προτάσεις για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από 11.00-14.00

Έτοιμες οι λαμπάδες, οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού, τα σοκολατένια αυγά, τα εξαιρετικής τέχνης κοσμήματα. Νέες αφίξεις που θα κερδίσουν την προσοχή γιατί φέρνουν την παράδοση του τόπου, οι αυγούλες και πενταύγουλες, κουλούρια λαδένια, κουλούρια με ασχινόκαρπο, κριθαροκούλουρα (όλα στον ξυλόφουρνο), διάφορα ανεβατά κουλούρια, παστελαριές, τακάκια, χορτόπιτες, ζυμωτά ψωμιά από τον ξυλόφουρνο, κέικ και γλυκίσματα με ιδιαίτερη γεύση, λεμονάδες, φραουλάδες κ.α. Επί πλέον μια νέα κατηγορία με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων με στέβια, χωρίς ζάχαρη, όπως τσουρέκια, μαρμελάδες, κέικ, κουλούρια θα καλύψουν όλες τις ανάγκες και τα γούστα.

 

Όπως κάθε χρόνο, οι Ροδίτες, πιστοί στο ραντεβού τους θα εφοδιαστούν τα πασχαλιάτικα για το σπίτι και τα δώρα τους, από την Δωδεκανησιακή Μέλισσα, γνωρίζοντας ότι η αγορά τους στηρίζει αποκλειστικά άπορους φοιτητές του τόπου μας. Με τις υποτροφίες της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας» που έχουν καθιερωθεί από τη δεκαετία του ’70, έχουν σπουδάσει πάνω από χίλια παιδιά από τα νησιά της Δωδεκανήσου και η συμβολή του Συλλόγου έχει τιμηθεί από την πολιτεία, δωδεκανησιακούς φορείς πολιτισμού και εκπαίδευσης καθώς  και από το Οικουμενικό Πατριαρχείο!

 

Με στόχο να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για τη στήριξη 4 άπορων Δωδεκανήσιων φοιτητών και με την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε, ενώνουμε τις δυνάμεις μας στους εκπαιδευτικούς σκοπούς σε δύσκολους καιρούς.  Μεγάλος χορηγός στα όμορφα γραφικά και τις εκτυπώσεις εδώ και πολλά χρόνια, ο κ. Βασίλης Βαγιανάκης, Μεταξοτυπική Ρόδου. Περιμένουμε τους υποτρόφους της Δωδεκανησιακής Μέλισσας να βοηθήσουν στο σκοπό και να τους συναντήσουμε στην εκδήλωση.

 

Επικοινωνία: Τηλ ΘΕΡΜΑΙ 22410 74445-6, τηλ Δωδεκανησιακής Μέλισσας  694 223 4448-9, 2241024095, info@praxisplus.gr, facebook.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ