Μετά από την απόκτηση του Σερτζίνιο ο Διαγόρας ολοκλήρωσε ακόμα μία σημαντική μετεγγραφική κίνηση για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Ο «γηραιός» συμφώνησε σε όλα με τον Σκοπιανό μέσο Όλιβερ Πέεφ που διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας αφού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικό και Ιωνικό Νικαίας.
Η διοίκηση της ομάδας του νησιού μας βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή εδώ και ημέρες και χθες ο έμπειρος μέσος ήρθε στο νησί μας για το τελικό ραντεβού, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες που είχαν απομείνει.
Οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», και άμεσα αναμένεται η ανακοίνωση από την πλευρά του Διαγόρα για να επισημοποιηθεί ο «γάμος» των δύο πλευρών.
Να σημειώσουμε ότι ο Πέεφ βρισκόταν στο στόχαστρο του Διαγόρα και στην θερινή μετεγγραφική περίοδο, όμως δεν κατάφερε να τον αποκτήσει, κάτι που τελικά έγινε μερικούς μήνες αργότερα.
Πάντως, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι ο «γηραιός» θα ενισχυθεί κι άλλο, με τον Νίκο Παντέλη και την διοίκηση να αναζητεί τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Αντώνης Γιόνδης θα μεταβεί στην Αθήνα για να υποβληθεί σε νέα εξέταση στο σημείο που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ