Τοπικές Ειδήσεις

Εγιναν οι διαγωνισμοί για κυλικεία σε δημοτικά σχολεία

Πραγματοποιήθηκαν χτες, οι διαγωνισμοί με ευθύνη της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου, για μια σειρά από κυλικεία στα δημοτικά σχολεία.
Παρόντες ήταν διευθυντές σχολείων, πρόεδροι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και οι κ.κ. Λευτέρης Χατζηκωνταντίνου και Παναγιώτης Σταμάτης.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «δημοκρατική» ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Θανάσης Βυρίνης:
«Προχωρήσαμε στους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς για τα κυλικεία στα εξής δημοτικά σχολεία: 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού, Δημοτικό Σχολείο Μαριτσών, Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής, 12ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Ρόδου και ακολούθησαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Ρόδου και το 13ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Ρόδου.
Στα τρία πρώτα δεν υπήρχαν κυλικεία αλλά φέτος θα λειτουργήσουν κανονικά.
Έχουν ειδοποιηθεί οι πλειοδότες να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες ενόψει του ανοίγματος των σχολείων ώστε τα κυλικεία να είναι έτοιμα με την έναρξη της σχολικής περιόδου».
Σημειώνεται ότι αυτή η διαδικασία θα επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνω και για άλλα σχολεία που είχαν κυλικεία και οι ιδιοκτήτες θέλουν να τα αφήσουν –οπότε θα επαναπροκηρυχθούν.
«Στα σχολεία που έγιναν οι διαγωνισμοί υπήρχε σε εκκρεμότητα ένα ιδιοκτησιακό καθεστώς για το οποίο απαιτείται έκδοση πυρασφάλειας. Εφόσον διεκπεραιώσαμε αυτές τις διαδικασίες προκηρύξαμε ως Δήμος Ρόδου αυτά τα κυλικεία στα σχολεία αυτά. Θα ακολουθήσουν και άλλα, μέσα στο προσεχές διάστημα» κατέληξε ο κ. Βυρίνης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου