Σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και 20 ημερών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου μιας 28χρονη Ρουμάνα που κρίθηκε ένοχη επαιτείας και έκθεσης.
Η 28χρονη, μητέρα 4 παιδιών (2 αγοριών και 2 κοριτσιών), εγκυμονούσα σε ακόμη ένα (7ο μήνα), έχει βρεθεί ενώπιον σοβαρών προβλημάτων μετά και την απόφαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου να αφαιρέσει από την επιμέλειά της προσωρινά ένα κατάξανθο αγοράκι με γαλάζια μάτια και να διατάξει τη διενέργεια έρευνας με τη μέθοδο του DNA για να διαπιστώσει εάν είναι δικό της.
Η 28χρονη ζητιάνευε στην πλατεία Κύπρου και σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις αρχές δεν επιδείκνυε φροντίδα στο παιδί το οποίο άφηνε για πολύ ώρα στον ήλιο.
Η ίδια αρνείται τις συγκεκριμένες κατηγορίες, τονίζει ότι και ένα εκ των ανηλίκων κοριτσιών της έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, ενώ επισημαίνει ότι εργάζεται με δυσκολία για να τα μεγαλώσει. Σημειώνεται ότι η Ρουμάνα φιλοξενείται σε χώρο που της έχει παραχωρήσει μια υπερήλιξ κάτοικος Ρόδου η οποία και την συνδράμει.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ