ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πρώτες σκέψεις του Κολοσσού για τη νέα χρονιά!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Μέγεθος γραμμάτων
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Ο Κο­λοσ­σός ολο­κλή­ρω­σε τη χρο­νιά στην 8η θέση και συμ­με­τεί­χε στα πλέι-οφ, με τον Άρη Λυ­κο­γιάν­νη να σχε­διά­ζει ήδη την επό­με­νη ομάδα.
  • Ο Τσέι­σον Ράντλ πα­ρα­μέ­νει στό­χος για την ομάδα, ενώ ο Ιωσήφ Κο­λο­βέ­ρος έχει ήδη απο­χω­ρή­σει και αντι­κα­τα­στα­θεί από τον Νίκο Τσιακ­μά.
  • Δύ­σκο­λες είναι οι πε­ρι­πτώ­σεις των Γκά­μπριελ Γκαλ­βα­νί­νι και Λίνου Χρυ­σι­κό­που­λου, οι οποί­οι πι­θα­νό­τα­τα δεν θα συ­νε­χί­σουν στον Κο­λοσ­σό.
  • Αρ­κε­τοί παί­κτες πα­ρα­μέ­νουν αβέ­βαιοι, όπως οι Ντέι­βιντ Νί­κολς και Κε­ό­ντρε Κέ­νε­ντι, με τον Άρη Λυ­κο­γιάν­νη να εξε­τά­ζει τις επι­λο­γές του.

Η χρο­νιά ολο­κλη­ρώ­θη­κε επι­τυ­χη­μέ­να για τον Κο­λοσ­σό, ο οποί­ος τερ­μά­τι­σε στην 8η θέση και συμ­με­τεί­χε στα πλέι-οφ. Ο Άρης Λυ­κο­γιάν­νης έχει ξε­κι­νή­σει ήδη το σχε­δια­σμό της νέας ομά­δας, θέ­λο­ντας να δη­μιουρ­γή­σει ένα αντα­γω­νι­στι­κό σύ­νο­λο, για Ελ­λά­δα και Ευ­ρώ­πη. Είναι δε­δο­μέ­νο ότι το μπά­τζετ των «θα­λασ­σί» θα ανέ­βει αι­σθη­τά για να μπο­ρέ­σει η ομάδα να αντα­πο­κρι­θεί στις απαι­τή­σεις δύο διορ­γα­νώ­σε­ων και σας πα­ρου­σιά­ζου­με τι ακρι­βώς συμ­βαί­νει μέχρι στιγ­μής με τους παί­κτες από το υπάρ­χον ρό­στερ.

ΤΣΕΙ­ΣΟΝ ΡΑΝΤΛ: Ο Κο­λοσ­σός θέλει να τον κρα­τή­σει στη Ρόδο. ”Αλ­μυ­ρό” το κασέ του, αλλά υπάρ­χει θέ­λη­ση. Προς το παρόν πήγε να παί­ξει στην Αν­γκό­λα.

ΙΩΣΗΦ ΚΟ­ΛΟ­ΒΕ­ΡΟΣ: Θα απο­τε­λέ­σει πα­ρελ­θόν από τον Κο­λοσ­σό, ήδη απο­κτή­θη­κε ο Νίκος Τσιακ­μάς για τη θέση του

ΖΩΗΣ ΚΑ­ΡΑ­ΜΠΕ­ΛΑΣ: Πι­θα­νό­τα­τα θα συ­νε­χί­σει την κα­ριέ­ρα του στη Ρόδο

ΚΕ­Ο­ΝΤΡΕ ΚΕ­ΝΕ­ΝΤΙ: 50-50 η πα­ρου­σία του και τη νέα χρο­νιά στον Κο­λοσ­σό

ΤΣΕ­ΒΕΖ ΓΚΟΥ­ΝΤ­ΓΟΥΙΝ: Απο­τε­λεί ήδη πα­ρελ­θόν από τον Κο­λοσ­σό

ΤΕΒΙΝ ΜΑΚ: Έχει ήδη φύγει από τη Ρόδο, θα συ­νε­χί­σει αλλού την κα­ριέ­ρα του

ΓΚΑ­ΜΠΡΙΕΛ ΓΚΑΛ­ΒΑ­ΝΙ­ΝΙ: Δύ­σκο­λα θα συ­νε­χί­σει για τρίτη χρο­νιά στον Κο­λοσ­σό, χωρίς να απο­κλει­στεί πά­ντως αυτό το εν­δε­χό­με­νο. Προς το παρόν πήγε στην Ου­ρου­γουάη και στην Πε­νια­ρόλ.

ΛΙΝΟΣ ΧΡΥ­ΣΙ­ΚΟ­ΠΟΥ­ΛΟΣ: Δύ­σκο­λα θα συ­νε­χί­σει στον Κο­λοσ­σό

ΝΤΕΙ­ΒΙΝΤ ΝΙ­ΚΟΛΣ: 50-50 η πα­ρα­μο­νή του στην ομάδα

ΑΝ­ΔΡΕ­ΑΣ ΠΕ­ΤΡΟ­ΠΟΥ­ΛΟΣ: Ανα­μέ­νε­ται να συ­νε­χί­σει την κα­ριέ­ρα του στη Ρόδο

ΑΛΕ­ΞΑΝ­ΔΡΟΣ ΚΑ­ΛΑΪ­ΤΖΑ­ΚΗΣ: Μι­κρός ο ρόλος του, είναι πι­θα­νό να συ­νε­χί­σει στην ομάδα

ΝΤΑ­ΝΙΕΛ ΑΚΙΝ: Ερω­τη­μα­τι­κό η πα­ρα­μο­νή του στον Κο­λοσ­σό. Μάλ­λον θα ψάξει κάτι κα­λύ­τε­ρο ο Άρης Λυ­κο­γιάν­νης

ΠΕ­ΡΙ­ΚΛΗΣ ΚΟΥ­ΡΟΥ­ΠΑ­ΚΗΣ: Πι­θα­νό­τα­τα θα επι­στρέ­ψει στον Προ­μη­θέα Πά­τρας, στον οποίο ανή­κει

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.