Ατάκτως Ερριμμένα

Η απάντηση

Η απάντηση, στο συμπέρασμα του κ. Χαρ.Κόκκινου, μετά από… επιτόπιο έλεγχο στην γέφυρα Αφάντου, πως το «έργο  παραμένει ημιτελές και μη λειτουργικό», ήρθε από τον κ. Χρήστο Ευστρατίου και κάτω από την φωτογραφία του βλέπετε:

«Μετά την τελευταία από τις εκδρομές του Χ. Κόκκινου στα Αφάντου όπου φωτογραφίζεται σε διάφορα στάδια κατασκευής της γέφυρας, του προτείνουμε να επιθεωρήσει και την πορεία της κατασκευής της Γέφυρας των Στεναγμών(ως ειδικός και στις γέφυρες και στους στεναγμούς). Διατιθέμεθα να του δώσουμε και τα εισιτήρια για να μεταβεί εκεί, εισιτήρια κανονικά, όχι σαν αυτά που προσκομίζει τα “πλαστά”. Αναμένουμε με αγωνία το πόρισμά του με συνοδεία φωτογραφικού υλικού και βαθυστόχαστου κειμένου, όπου θα αναδεικνύει την συνεισφορά του στα μεγάλα έργα.  Ελπίζουμε να κατάλαβε επιτέλους ότι είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής γέφυρας με σωστό σχεδιασμό, χωρίς να διακόπτεται η κυκλοφορία μέσα στην τουριστική σεζόν, σε αντίθεση με έργα της εποχής του όπου η ταλαιπωρία των πολιτών ακόμα συζητείται.»

Εμείς, να συμπληρώσουμε μόνο σχετικά με την  αποστροφή του κ. Χαρ.Κόκκινου : «Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ουσιαστικό έργο και όχι από επικοινωνιακά τρικ, έχει ανάγκη από αναπτυξιακές δράσεις, ειλικρίνεια και θετικά αποτελέσματα. Ας ενωθούν οι δυνάμεις για το καλό του τόπου.»:  who’s talking για επικοινωνιακά τρικ… Aυτά, τα παλαιάς κοπής, θεωρώντας κάποιοι, ότι ενδιαφέρουν τους πολίτες οι φωτογραφίες και τα δελτία τύπου για την παρουσία τους  όπου γάμος και χαρά. Εκτός εάν λογίζονται για “αναπτυξιακές δράσεις”. Οι δε δυνάμεις για να ενωθούν, πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους. Με φυσική παρουσία, ο ένας απέναντι στον άλλον και όχι με τσιτάτα δελτία τύπου. Αν πάμε έτσι μέχρι τις εκλογές θα δούμε χαρακώματα να στήνονται στο Μαντράκι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου