Τοπικές Ειδήσεις

Επιτροπή αγώνα κατοίκων Νότιας Ρόδου: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών

Ως επιτροπή αγώνα κατοίκων Νότιας Ρόδου στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών όλης της χώρας και του νησιού μας. Πρόκειται για έναν δίκαιο αγώνα επιβίωσης. Ειδικά εμείς οι νότιο-ροδίτες γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον πόνο και τον κόπο του αγρότη, καθώς η συντριπτική μας πλειοψηφία προέρχεται από αγροτικές οικογένειες.

Σήμερα εξοργιζόμαστε με την απάθεια της κυβέρνησης για το πρόβλημα των ελαφιών που έχει λάβει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις. Καθημερινά βλέπουμε ελάφια από την μια να καταστρέφουν αγροτικές καλλιέργειες και από την άλλη να πετάγονται αιφνιδιαστικά στους δρόμους, κάνοντας την οδήγηση στην περιοχή μας εξαιρετικά επικίνδυνη. Μάλιστα πρόσφατα έχουν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα λόγω των ελαφιών και η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους νότιο-ροδίτες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση που οργανώνει η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ για κάθοδο την ερχόμενη Δευτέρα στην πόλη της Ρόδου με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα.

Αν αναγκαστούν να φύγουν οι εναπομείναντες αγρότες από τα χωράφια τους τότε είναι βέβαιο πως οι τιμές των ειδών διατροφής θα εκτοξευτούν ακόμη περισσότερο. Για αυτό τον λόγο συμφέρει όλο τον λαό να στηρίξει των αγώνα των αγροτών, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλοι φθηνά ,ποιοτικά και υγιεινά τοπικά προϊόντα.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει άμεσα τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του πρωτογενή τομέα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ 19/02/2022

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου