Νέα διάκριση απέσπασε η ροδίτικη εταιρεία real estate Sotheby’s, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία κ. Σάββα Σαββαΐδη.
Ο διαδικτυακός τόπος της εταιρείας στην διεύθυνση sothebysrealty.gr, που επιμελείται η εταιρεία Future Media, του κ. Λευτέρη Θεοδοσιάδη, κέρδισε το βραβείο του καλύτερου real estate site στην Ευρώπη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Savoy στο Λονδίνο την 4η Δεκεμβρίου.
Στα International Property Awards διαγωνίζονται εταιρείες real estate από την Ασία, την Αφρική τις Αραβικές χώρες, την Ευρώπη και την Αμερική και βραβεύουν τα καλύτερα projects των επαγγελματικών του κλάδου.
Η επιλογή των καλύτερων έγινε από 80 εμπειρογνώμονες του κλάδου οι οποίοι μελέτησαν και αξιολόγησαν χιλιάδες διαγωνιζόμενους από 115 χώρες.
Ο κ. Σαββαΐδης διευθυντής της ελληνικής Sotheby’s International Realty, δήλωσε ότι πρόκειται για «μια μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα προνόμιο να κερδίζει κανείς ένα τόσο σημαντικό βραβείο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον».
Σημειώνεται ότι η Savvaidis & Associates, πριν την συνεργασία της με την Sotheby’s είχε λάβει για 13η συνεχή χρονιά βραβεία ως μια από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του real estate με εξειδίκευση στην εξοχική κατοικία.
Η εταιρεία είχε καταλάβει και την πρώτη θέση στην Ελλάδα για τον επανασχεδιασμό του δικτυακού τόπου savvaidis.com όπως επίσης ειδική μνεία για το υψηλό επίπεδο μεσιτικών υπηρεσιών από τον διεθνή οργανισμό International Property Awards.
H International Property Awards με έδρα το Λονδίνο και χορηγούς εταιρείες όπως το CNBC, την Bentley, την Rolls Royce απονέμει ετησίως και μετά από αυστηρή επιλογή διακρίσεις στα καλύτερα μεσιτικά βραβεία διεθνώς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ