Τοπικές Ειδήσεις

Ερώτηση Κυρ. Βελόπουλου για “Σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου”

Ερώτηση του Κυρ. Βελόπουλου προς τονΥπουργό Υγείας με θέμα  «Σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου»

 

Κύριε Υπουργέ,

 

Σύμφωνα με ενημέρωση από συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, υπάρχουν μεγάλα προβλήματα σχετικά με την λειτουργία του εν λόγω νοσοκομείου. Καταγγέλλουν οι ως άνω ότι, καθώς παραμένει άλυτο ακόμη το πρόβλημα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου με το απαραίτητο προσωπικό, αναγκάζονται, μετά και την προτροπή των λιγοστών εργαζομένων σε αυτό, να εξυπηρετούν οι ίδιοι τους ασθενείς τους, αναλαμβάνοντας την κάλυψη βασικών αναγκών τους, όπως η προσωπική τους υγιεινή, η βοήθεια στο να σηκώνονται και να μετακινούνται, ακόμα και η αλλαγή στα σεντόνια των κρεβατιών τους. Επίσης, φτάνουν στο σημείο να προσκομίζουν τα απαραίτητα φάρμακα για τη νοσηλεία τους από φαρμακεία εκτός του Νοσοκομείου. Ζητούν οι ως άνω να μεσολαβήσουμε, ώστε το Υπουργείο σας να προχωρήσει άμεσα στην στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου με το απαραίτητο σε αριθμό ειδικευμένο προσωπικό.

 

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

 

 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

 

Προτίθεσθε να προχωρήσετε άμεσα στην στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου με το απαραίτητο σε αριθμό ειδικευμένο προσωπικό;

 

 

Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου