Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Θανάση Βυρίνη στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου

Με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεκτός στο Μουσικό Σχολείο την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, ο αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Βυρίνης, αρμόδιος για θέματα συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων.

Ο κ. Βυρίνης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του σχολείου και του συλλόγου γονέων, και συνοδευόμενος από την πολιτικό μηχανικό του Δήμου κ. Ρένα Κυριακούλη, επιθεώρησε το κτιριακό συγκρότημα και συζήτησε με την αντιπροσωπεία που τον υποδέχθηκε τα διάφορα τεχνικά προβλήματα (πχ μόνωση ταράτσας, ελαιοχρωματισμοί κλπ) και την έλλειψη ζωτικών χώρων.

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος γονέων, αφού έκαναν μνεία στην ανταπόκριση που βρήκαν ως τώρα από τη Δημοτική αρχή και ιδίως τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Στράτο Καρίκη και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σάββα Χριστοδούλου (χάρη στη μέριμνα των οποίων δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες δύο (2) αίθουσες ατομικής διδασκαλίας και μία (1) αίθουσα γενικής παιδείας), τόνισαν την τριπλή «υπόσταση» του σχολείου (γυμνάσιο, λύκειο, μουσικές σπουδές), τις αυξημένες ανάγκες του και κατέθεσαν εμπεριστατωμένο υπόμνημα.

Ο κ. Βυρίνης υποσχέθηκε, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους για θέματα παιδείας συναδέλφους του, να εργαστεί στην κατεύθυνση λύσης των κυριότερων τουλάχιστον προβλημάτων, με την ένταξη έργων στο πλαίσιο ενός μεγάλου Δημοτικού τεχνικού προγράμματος για τις συντηρήσεις των σχολείων που ξεκινάει άμεσα.

 

Ο Διευθυντής: Νικήτας Νικόλαος Χρυσοχός

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.: Γιάννης Δαδήρας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου