ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H ΔΗΜΑΡ «σφυροκοπεί» την κυβέρνηση για την έκτακτη εισφορά με… Όσκαρ Ουάιλντ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΗΜΑΡ

Με Όσκαρ Ουάιλντ «σφυ­ρο­κο­πεί» η ΔΗΜΑΡ την κυβέρ­νηση για την πρόθεση επι­βο­λής έκτα­κτης εισφο­ράς στους ελεύ­θε­ρους επαγ­γελ­μα­τίες, για την οποία έβγαλε και ανα­κοί­νωση με την οποία δια­ψεύ­δει το υπουρ­γείο Εργα­σίας.

«Μια μικρή δόση ειλι­κρί­νειας είναι επι­κίν­δυνη. Σε μεγάλες δόσεις γίνεται θανα­τη­φόρα, έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ. Κάπως έτσι φαί­νε­ται σκέ­φτη­καν στην κυβέρ­νηση μετά την χθεσινή απο­κά­λυψη του Υφυ­πουρ­γού Κοι­νω­νι­κών Ασφα­λί­σεων ότι έρχεται και νέα έκτακτη εισφορά στους ελεύ­θε­ρους επαγ­γελ­μα­τίες» ανα­φέ­ρει η ΔΗΜΑΡ στην ανα­κοί­νωσή της.

«Η υπόθεση του Ασφα­λι­στι­κού είναι πάρα πολύ σοβαρή για να λυθεί όπως –όπως, με τη γνωστή μέθοδο των διαρ­ροών όπου μετά τις αντι­δρά­σεις υπο­βι­βά­ζο­νται σε απλές σκέψεις υπουρ­γών και αργό­τερα σε δημο­σιο­γρα­φικά μυθεύ­ματα» κατα­λή­γει η ΔΗΜΑΡ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.