Αθλητικά

Ματαιώθηκε το σεμινάριο, γλίτωσε το Καρπενήσι ο Σιδηρόπουλος

Στη ματαίωση του κεντρικού σεμιναρίου στο Καρπενήσι, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Αυγούστου, προχώρησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του covid-19.
Ως εκ τούτου, ο διεθνής διαιτητής του ΣΔΠΔ, Τάσος Σιδηρόπουλος, περιμένει πλέον την ειδοποίηση για τις ημερομηνίες και τον τόπο διενέργειας των δοκιμασιών φυσικής κατάστασης, μαζί με τους υπόλοιπους Δωδεκανήσιους, αξιολογημένους διαιτητές. Η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας:
«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) χαιρετίζει και στηρίζει πλήρως την απόφαση που ελήφθη από την Υγειονομική Επιτροπή της Κυβέρνησης στις 14/08/2020 για την αποφυγή συναθροίσεων όσον αφορά σεμινάρια (αθλήματα, προπόνηση και διατροφή) σε εσωτερικούς χώρους, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του Covid-19. Ως εκ τούτου και σε συμμόρφωση με τις συστάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής, ελήφθη η ακόλουθη απόφαση.
Αναστέλλεται το σεμινάριο στο Καρπενήσι για τους αξιωματούχους αγώνων και τους παρατηρητές 1ης Κατηγορίας. Τα αγωνιστικά τεστ θα προγραμματιστούν εν ευθέτω χρόνω και όλο το εκπαιδευτικό υλικό θα καταστεί διαθέσιμο σε online πλατφόρμες και μέσω MasterClass βίντεο, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι αξιωματούχοι αγώνα και οι παρατηρητές θα είναι καταρτισμένοι και έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου