Τοπικές Ειδήσεις

Πρόταση για αγορά και παραχώρηση μικρού ασθενοφόρου για τις γειτονιές της Καλύμνου

Δημιουργία δικτύου απινιδωτών σε παραλίες και κεντρική πλατεία Καλύμνου

Επιστολή της δημοτικής παράταξης «Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ», προς τον Δήμαρχο Καλύμνου!

Κύριε δήμαρχε

Με το βλέμμα στην τουριστική σεζόν που έρχεται, ως παράταξη σας προτείνουμε να προχωρήσουμε ως Δήμος, στην αγορά ενός μικρού ασθενοφόρου για τις μικρές γειτονιές και δρόμους του νησιού μας. Το ασθενοφόρο αυτό θα παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ του Νοσοκομείου μας, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που ενδέχεται να προκύψουν τους μήνες που έρχονται

Επιπρόσθετα προτείνουμε να προχωρήσουμε σε προμήθεια 6 απινιδιτών προκειμένου να τοποθετηθούν σε πολυσύχναστες παραλίες του νησιού και στην κεντρική πλατεία του νησιού μας. Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα καταστήματα πλησίον των παραλιών με την απαραίτητη προϋπόθεση πως οι ιδιοκτήτες θα εκπαιδευτούν στην χρήση αυτών από στελέχη του ΕΚΑΒ Καλύμνου.

Να σας υπενθυμίσουμε πως για την αγορά των παραπάνω μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την χρηματοδότηση που έχει δοθεί σε εμάς για λόγους COVID και που ανέρχεται αυτήν την στιγμή σε ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ και είναι διαθέσιμα στα ταμεία του Δήμου.

Μετά τιμής

για το Γραφείο Τύπου                                                                  για την Παράταξη

Ο υπεύθυνος                                                                                   Ο επικεφαλής

ΧΑΡΤΟΦΙΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                                         ΜΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου