Αθλητικά

Επιτέλους, το ενωσιακό γήπεδο άρχισε να «πρασινίζει»

Προς ένα αίσιο τέλος, έτσι όπως το είχαν ονειρευτεί οι παράγοντες της ΕΠΣΔ και κυρίως ο πρόεδρός της Παναγιώτης Διακοφώτης, βαίνει η προσπάθεια ανακατασκευής του ενωσιακού γηπέδου στο Κορακόνερο.
Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, καθώς κάτι οι καιρικές συνθήκες που δεν βοήθησαν και κάτι ο χρόνος που απαιτήθηκε για να κατασκευαστεί το αποστραγγιστικό σύστημα, το συνεργείο που έχει αναλάβει το έργο άρχισε να τοποθετεί στον αγωνιστικό χώρο τα κομμάτια του συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, προς το τέλος Απριλίου το ενωσιακό γήπεδο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στην ΕΠΣΔ, οπότε οι ομάδες που το χρησιμοποιούν, θα επιστρέψουν σ’ ένα νέο, απόλυτα ασφαλές και πιο λειτουργικό από κάθε άλλη φορά, περιβάλλον.
Υπενθυμίζεται, πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων, ενώ ήδη δρομολογείται η κατασκευή σκεπάστρου στην εξέδρα των εγκαταστάσεων.
Τη χαρά του για την εξέλιξη των πραγμάτων εξέφρασε, με μία λακωνική ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παναγιώτης Διακοφώτης:
«Μετά από μία καθυστέρηση λόγω των επιπλέων παρεμβάσεων για το αποστραγγιστικό και το μεγάλωμα του αγωνιστικού χώρου, για να πληρούνται τα κριτήρια FIFA PRO, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση του ενωσιακού γηπέδου στο Κορακόνερο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου