Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή του Επάρχου Μ. Μουσελλή στον Υπ. Υγείας σχετικά με τον ορισμό Διοικητή στο Νοσομείο Καλύμνου

Ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας Β.Κικίλια  ζητά την επίσπευση της διαδικασίας ορισμού νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Η επιστολή

ΠΡΟΣ: 1. Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια Βασίλειο

2. Διοικητή 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Πειραιώς και Αιγαίου

κ. Χρήστο Ροϊλό

3. Βουλευτές Νομού Δωδεκανήσου ΚΟΙΝ.: Τοπικά ΜΜΕ

 

 

ΘΕΜΑ : Ορισμός Διοικητή στο Νοσοκομείου Καλύμνου .

 

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Απευθύνομαι σε σας αναφορικά με το θέμα του ορισμού νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Καλύμνου. O διοικητής του Νοσοκομείου μας, παραιτήθηκε πριν από 6 περίπου εβδομάδες για προσωπικούς λόγους. Αναμέναμε ότι η αντικατάσταση του θα γίνει σύντομα , με το σκεπτικό ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διανύουμε, οι οποίες δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το νησί μας, το Νοσοκομείο θα πρέπει να βρίσκεται στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας και εγρήγορσης, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει με επάρκεια σε πρωτόγνωρες και επείγουσες συνθήκες. Άλλωστε πρόκειται όπως γνωρίζετε για ένα Νοσοκομείο ακριτικού νησιού, με αυξημένες απαιτήσεις από τους πολίτες που απευθύνονται σε αυτό και προσδοκούν να λύσουν το πρόβλημα τους και να μην χρειαστεί να μετακινηθούν για να νοσηλευτούν σε μεγαλύτερη μονάδα υγείας.

Θεωρώ ότι η επίσπευση της διαδικασίας ορισμού νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Καλύμνου είναι αναγκαία και παρακαλώ να μεριμνήσετε σχετικά. Βέβαιος για την ανταπόκριση σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Με εκτίμηση

Ο Έπαρχος

 

Μουσελλής Γεωργίου Εμμανουήλ

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου