Τοπικές Ειδήσεις

Στη Ρόδο τον Απρίλιο η γ.σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Στις 12 και 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, η γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται στην Ρόδο πάνω από 150 άτομα, τα προεδρεία όλων των Επιμελητηρίων της χώρας που αριθμούν σε πάνω από 50 και οι εκπρόσωποί τους. Το μεγάλο αυτό επιχειρηματικό γεγονός, που έχει ιδιαίτερο εμπορικό αλλά και οικονομικό χαρακτήρα αποκτά σημαντικό ενδιαφέρον από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο με σημείο αιχμής θέματα που αφορούν την οικονομία, τις εξελίξεις, το επιχειρείν –ενδεχομένως και τον τουρισμό που είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στην περιοχή μας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «δ» ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Νίκος Παπασταματίου: «Η πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Ρόδο τον προσεχή Απρίλιο είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη για το νησί μας και γενικότερα για την περιοχή της Δωδεκανήσου. Η ατζέντα της συζήτησης δεν έχει ακόμη καταρτιστεί αλλά σίγουρα στο επίκεντρο θα βρεθούν τα θέματα της οικονομίας, του εμπορίου και όλα όσα ενδιαφέρουν την επιχειρηματικότητα. Και στο παρελθόν, το ΕΒΕΔ είχε διοργανώσει με επιτυχία ανάλογες διοργανώσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Ρόδο». Επιπλέον θα συζητηθούν, θέματα όπως η προβολή των νησιωτικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό και την Ελλάδα καθώς και μια σειρά από άλλα ζητήματα που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Παρών θα είναι και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών) κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου