Στο γήπεδο της Αρχίπολης από τον τοπικό Εθνικό θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 15:15 η Α.Ε. Κατταβιάς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Μανώλη Φραντζή έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας την διαφορά των έξι βαθμών από τον Διγενή που τους καταδιώκει.
Το παιχνίδι κρύβει παγίδες για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Εθνικός καίγεται για βαθμούς στην προσπάθειά του για την παραμονή στην κατηγορία, γι’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός της Α.Ε. Κατταβιάς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του ιδιαίτερη προσοχή, σοβαρότητα και πειθαρχία, προκειμένου να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, καθώς ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν είναι στην διάθεση του Μανώλη Φραντζή είναι ο Γιώργος Αυγέρης, που ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Μανώλη Φραντζή μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ