Μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο δρόμο της πόλωσης και του διχασμού έστειλε από την Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας έξω από τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού σε ανοιχτή συγκέντρωση στην λαϊκή αγορά των Μοιρών, δήλωσε πως ξεκινούν πλέον μεγάλες μάχες με την κυβέρνηση, με πρώτη αυτή την εβδομάδα στη Βουλή για την συμφωνία για το ονοματολογικό. «Δεν θα ακολουθήσω Τσίπρα στην πόλωση και διχασμό. Τον αφήνω μόνο του σε αυτό το δρόμο. Θα δώσουμε μεγάλες μάχες, με πρώτη την εβδομάδα αυτή στη Βουλή. Θα βρεθούμε απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών που εκχωρεί «μακεδονική γλώσσα και εθνότητα». Θα εξηγήσουμε γιατί είναι κακή αυτή η Συμφωνία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Είμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία σε ένα έτος εκλογικό, το 2019 θα είναι η χρόνια της μεγάλης πολιτικής αλλαγής ο τόπος μας θα κοπεί σε τροχιά ανάπτυξης

Ο τόπος σας είναι ευλογημένος και ταυτόχρονα αδικημένος. Οι Μοίρες συνδυάζουν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, μπορεί να προσφέρει καλές θέσεις εργασίας, ανάπτυξη, εισόδημα για όλους και κυρίως για τα νέα τα παιδιά.

Δεν θα αφήσω σπιθαμή της Ελλάδας που δεν θα επισκεφτώ. Δεν θα μιλάω για το παρελθόν, για την κυβέρνηση των φόρων, της διάλυσης της αγροτικής οικονομίας. Αυτό που θα ακούσετε από μένα και τη ΝΔ είναι πως θα γίνουν οι ζωές σας καλύτερα.

Δεν θα ακολουθήσω Τσίπρα στην πόλωση και διχασμό. Τον αφήνω μόνο του σε αυτό το δρόμο. Θα δώσουμε μεγάλες μάχες, με πρώτη την εβδομάδα αυτή στη Βουλή. Θα βρεθούμε απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών που εκχωρεί «μακεδονική γλώσσα και εθνότητα». Θα εξηγήσουμε γιατί είναι κακή αυτή η Συμφωνία.

Το 2019 θα είναι χρόνια ευρωεκλογών και περιφερειακών εκλογών και σας ζήτω όλες και όλοι μαζί να στηρίξουμε υποψηφιότητα Αλεξάνδρου Μαρκογιαννάκη, που κάνει πράξη τη δέσμευση μου για ανανέωση.

Σας ζήτω να έρθετε κοντά μας, όχι μόνο τα παραδοσιακά στελέχη, να καλοδεχτούμε στο κόμμα μας συμπολίτες μας που δεν μας είχαν ψηφίσει ποτέ στο παρελθόν, όχι απλά γιατί απογοητεύτηκαν από ΣΥΡΙΖΑ αλλά γιατί μπορούν να πιστέψουν στη ΝΔ.

Και να απευθυνθώ στα νέα παιδιά και να τους πω να έρθουν να ψηφίσουν. Η αποχή είναι ζιζάνιο για τη Δημοκρατία, η συμμετοχή βάλσαμο.

Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική. Ας αφήσουμε πίσω τους διχασμούς του παρελθόντος. Αυτό να το μεταφέρεται παντού. Μπορούμε καλύτερα».

 

πηγή newpost.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ