Τοπικές Ειδήσεις

Πρόσληψη Ειδικού Συμβούλου για την υποβοήθηση του έργου αντιπεριφερειάρχη

Με απόφαση, που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, η οποία αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια, προσλαμβάνεται ως ειδικός σύμβουλος αντιπεριφερειάρχη αρμοδίου για θέματα υγείας και κοινωνικής μέριμνας, ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Βερβέρης.
Προηγήθηκε η από 22-10-2019 γνωστοποίηση δια του τύπου της πλήρωσης μιας οργανικής θέσης μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας Ειδικών Θέσεων και συγκεκριμένα της θέσης του Ειδικού Συμβούλου του αντιπεριφερειάρχη αρμοδίου για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.
Στο διατακτικό της απόφασης αναφέρονται τα εξής:

Αποφασίζουμε
1.Την πρόσληψη και το διορισμό του Βερβέρη Δημητρίου του Νικολάου, με ΑΔΤΑΑ341251 στη θέση του Ειδικού Συμβούλου για την υποβοήθηση του έργου του Αντιπεριφερειάρχη αρμοδίου για θέματα υγείας και κοινωνικής μέριμνας.
2.Την ανάθεση στον Ειδικό Σύμβουλο των καθηκόντων που αφορούν στην παροχή συμβουλών και εξειδικευμένης γνώμης επί θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα υγείας και κοινωνικής μέριμνας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου