Ολοκληρώθηκαν οι μετακινήσεις –αποχωρήσεις αθλητών για τον ΠΣΡ Μεσόγειος, για την αγωνιστική χρονιά του 2018. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το σωματείο μας κρατώντας πάγια τακτική περί μετακινήσεων, ανοίγει τις πόρτες του σε οποιονδήποτε αθλητή που συμβαδίζει με τους όρους και την πολιτική του σωματείου μας, χωρίς αρχικά να ζητάμε υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις, αλλά σταθερή τήρηση του προγράμματος των προπονήσεων, στις αγωνιστικούς , αθλητικούς και πειθαρχικούς όρους που θεσπίζουν την εικόνα και την αγωνιστική πειθαρχία της ομάδας!
Επίσης κρατά την πόρτα της εξόδου από αυτήν σε όποιον ή όποια δε συμφωνεί ή συμβαδίζει με τους κανόνες αυτούς.
Για το 2018 και μετά από τις εισηγήσεις του προπονητή μας κου Τάντη, προχωρήσαμε στην μετεγγραφή αθλητών που έχουν στόχο την ενδυνάμωση της ποιότητας της ομαδικής προπόνησης, της ενίσχυσης της αγωνιστικής ομάδας των εφήβων και την παρουσία μας σε συμμετοχές σε περισσότερες ηλικιακές κατηγορίες.
Για τους παραπάνω λόγους η ομάδα μας καλωσορίζει στο δυναμικό της το Καλαφατά Βασίλη από την Α.Ε.Κ. Αθηνών και το Γιώργο Κυπριάδη από το Ροδήλιο Ρόδου που θα αγωνιστούν στην κατηγορία MASTERS.
Toν Nίκο Αντωνιάδη από την Ορεστιάδα που θα αγωνιστεί στην U23.
To Θανάση Παπαδόπουλο από τον ΕΛΑΦΟ Ρόδου όπου θα αγωνιστεί στην κατηγορία εφήβων.
Τη Ντιάνα Καλιγγά όπου θα αγωνιστεί στην κατηγορία κορασίδων.
Επίσης και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, από την ομάδα μας αποχώρησαν οι Στέλιος Πατηνιώτης και Φωτεινή Νικήτα.
Το σωματείο μας καλωσορίζει τους νέους του αθλητές και ελπίζει να ακολουθήσουν με επιτυχία την αγωνιστική ιστορία της ομάδας .
Επίσης ευχαριστεί για την αγωνιστική τους προσφορά τους δύο αθλητές που αποχωρούν και τους εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια της αθλητικής τους καριέρας!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ