Ειδήσεις

Σεμινάρια στους μαθητές της Χάλκης από τα ΚΕΚ Γεννηματάς

Με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Συμβούλου κου Μπάρδου Χρήστου την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου κλιμάκιο του τμήματος ΚΕΣΥΠ Ρόδου και του τμήματος ΚΕΠΛΗΝΕΤ θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Χάλκης .

Πιο συγκεκριμένα, θα διενεργηθεί test επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά του Λυκείου και ενημέρωση για τις δομές του νέου Λυκείου για τα παιδιά και τους γονείς της Γ΄Γυμνασίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους σεμινάριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά και ευελπιστούμε την πραγματοποίηση του σε όλα τα μικρά νησιά της περιφέρειας μας. Η πολιτική των ίσων ευκαιριών για τους μαθητές και τις μαθήτριες των μικρών νησιών της περιφέρειας μας γίνεται πραγματικότητα.

Ο κος Μπάρδος δήλωσε σχετικά:
«Η ίση αντιμετώπιση των μαθητών όλων των νησιών στην εκπαίδευση μετατρέπεται από ευχή των προηγούμενων χρόνων σε προσωπική εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ευελπιστούμε να αποτελέσει κεντρικό σημείο εκπαιδευτικής διαδικασίας και όχι ένα συνηθισμένο σεμιναριακό κέντρο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου