Αθλητικά

Οι άδειες των αθλητικών εγκαταστάσεων

Στην προσπάθεια του να ανταποκριθεί στην εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών για την νομιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού, ο ΔΟΠΑΡ απέστειλε έγγραφο προς τα τοπικά συμβούλια και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου της Ρόδου επισημαίνοντας τα παρακάτω, δηλαδή τα απαιτούμενα που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να μπορούν να πάρουν άδεια τα γήπεδα και οι αθλητικοί χώροι στον τόπο μας:

  1. Ύπαρξη οικοδομικής άδειας της εγκατάστασης.
  2. Αποτύπωση της εγκατάστασης με την βοήθεια τοπογράφου μηχανικού.
  3. Καταγραφή ελλείψεων και κατασκευών που πρέπει να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπως: 1) ανακατασκευή αγωνιστικού χώρου, 2) εσωτερική περίφραξη, 3) κερκίδες, 4) αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών, 5) τουαλέτες, 6) ιατρείο και φαρμακευτικός εξοπλισμός, 7) αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού,    8) δημοσιογραφικά θεωρεία, 9) αίθουσα τύπου, 10) αναψυκτήριο, 11)μεγαφωνική εγκατάσταση και 12) πυρασφάλεια.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου