Ειδήσεις

«Ομαλά κυλά η τηλεκπαίδευση» λέει το υπουργείο Παιδείας

Την στιγμή που οι καταγγελίες πέφτουν… βροχή για τεχνικά προβλήματα στην τηλεκπαίδευση, που κάνει σήμερα, Τετάρτη 18.11.2020, πρεμιέρα για προνήπια, νηπιαγωγεία και δημοτικά, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει πως… όλα πάνε καλά!

Με μια ενημέρωση που αν μη τι άλλο δημιουργεί αμέτρητα ερωτήματα, οι αρμόδιοι κάνουν λόγο για ομαλή ροή!

«Περισσότερα από 47.000 τμήματα δημοτικού και νηπιαγωγείου είναι συνδεδεμένα αυτή τη στιγμή και πραγματοποιούν τηλε-εκπαίδευση», αναφέρει η άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας. Ο παραπάνω αριθμός αντιστοιχεί σε περίπου 700.000 μαθητές.

Όσο για περιπτώσεις που αναφέρουν προβλήματα στη σύνδεση με την πλατφόρμα του webex, πηγές του υπουργείου Παιδείας τις χαρακτήρισαν «μεμονωμένες» και επισήμαναν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κεντρικά, ούτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ούτε στην πλατφόρμα webex.

Να σημειώσουμε πως το mail του newsit.gr έχει «βομβαρδιστεί» από μηνύματα γονέων και καθηγητών που αναφέρουν προβλήματα στην σύνδεσή τους. Το συμπέρασμα είναι πως είτε οι «μεμονωμένες περιπτώσεις» που αναφέρει το υπουργείο… μαζεύτηκαν στα εισερχόμενα του newsit.gr, είτε στο υπουργείο θα πρέπει να ξαναδούν το ζήτημα…

Πηγή: newsit.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου