ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η παρουσία του Φιλίνου στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε ο αγώ­νας που διε­ξή­χθη στη Ρόδο και που διορ­γά­νω­σε η Το­πι­κή Επι­τρο­πή Πο­δη­λα­σί­ας για την ανά­δει­ξη των πρω­τα­θλη­τών Δω­δε­κα­νή­σων στο ΜΤΒ.

Ο Κ.Α.Ο. Φι­λί­νος Κω έδωσε το ”παρών” με 3 αθλη­τές και 1 αθλή­τρια στη κα­τη­γο­ρία MINI μικρά 8-10 ετών και μία συμ­με­το­χή MASTER, που τε­λι­κά δεν έγινε, αφού οι συμ­με­το­χές ήταν ελά­χι­στες. Επί­σης 8 γο­νείς και συγ­γε­νείς αθλη­τών έδω­σαν το ”παρών” από την Κω για να εμ­ψυ­χώ­σουν τα παι­διά. Ο Φι­λί­νος Κω είχε μία 3η θέση μια 6η και μια 7η σε 13 συμ­με­το­χές αγο­ριών και μια 5η θέση σε συμ­με­το­χή 11 κο­ρι­τσιών. Συ­νο­λι­κά σε όλες τις κα­τη­γο­ρί­ες αγω­νί­στη­καν 53 παι­διά. Το ”παρών” έδω­σαν 6 σύλ­λο­γοι από τη Ρόδο και ένας από την Κω.

Ανα­λυ­τι­κά: 3η θέση Αλευ­ρά­κης Γιάν­νης, 5η θέση Ζωή Δανάη Σι­δέ­ρη, 6η θέση

Χα­τζη­δη­μή­τρης Στα­μά­της και 7η θέση Νίκος Χόν­δρος.

Οι πλη­ρο­φο­ρί­ες πά­ντως ανα­φέ­ρουν ότι την επό­με­νη χρο­νιά η Κως έχει πολ­λές ελ­πί­δες να διορ­γα­νώ­σει τον τε­λι­κό αγώνα ΜΤΒ Δω­δε­κα­νή­σων, ενώ ο Φι­λί­νος εξέ­δω­σε και σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση: «Εί­μα­στε σί­γου­ροι ότι μπο­ρού­με να συ­μπλη­ρώ­σου­με και τις κα­τη­γο­ρί­ες αν­δρών, γυ­ναι­κών και master που στη Ρόδο δε συ­μπλη­ρώ­θη­καν. Πρέ­πει όμως να προ­σπα­θή­σου­με όλοι…πολύ.

Ο Φι­λί­νος για τέ­ταρ­τη φορά μέσα σε 5 μήνες έδωσε το παρών σε αγώ­νες εκτός Κω. Και συ­νε­χί­ζει να ανα­δει­κνύ­ει με τη πα­ρου­σία του τη πο­δη­λα­σία και στην υπό­λοι­πη Ελ­λά­δα. Γιατί εί­μα­στε το νησί του πο­δη­λά­του. Ευ­χα­ρι­στού­με τον κ.  Μήτση και το ξε­νο­δο­χείο PETIT PALAIS για τη φα­ντα­στι­κή δια­μο­νή και δια­τρο­φή. Επί­σης ευ­χα­ρι­στού­με και πάλι τη BLUE STAR που είναι τόσο κοντά μας και μας βοη­θά­ει Ευ­χα­ρι­στού­με το προ­πο­νη­τι­κό team του συλ­λό­γου μας για όσα προ­σφέ­ρει στα παι­διά μας:

Τη προ­πο­νή­τρια κ. Τα­μά­ρα Του­μπα­ζή

Τη δια­τρο­φο­λό­γο κ. Ορ­φα­νου­δά­κη Ανα­στα­σία

Τον θε­ρα­πευ­τή αθλη­τι­κών κα­κώ­σε­ων κ.Δέδε Πα­να­γιώ­τη  αλλά και όλους τους χο­ρη­γούς που μας στη­ρί­ζουν απο τη μέρα που ξε­κι­νή­σα­με τις ακα­δη­μί­ες μας αλλά και τα πο­δη­λα­τι­κά τμή­μα­τα ενη­λί­κων αν­δρών και γυ­ναι­κών

Ευ­χα­ρι­στού­με τους

HONDOS CENTER ΚΩ- ΚΑ­ΛΥ­ΜΝΟΥ

DEPRESSO CAFE

ZAMAN FU

SKIPPER

www.qup.gr

Φούρ­νος ΓΙΑΝ­ΝΙΩ­ΤΙ­ΚΟ στην Κω

Ζα­χα­ρο­πλα­στείο  ΚΑΣ­ΣΑ­ΡΑΣ

COMPUTER LAND

ΜΕ­ΤΑ­ΛΟΥ­ΜΙΝ­ΚΩ

SERNIKOS IDEAL BIKES

Οι συ­να­ντή­σεις των παι­διών συ­νε­χί­ζο­νται κάθε Σάβ­βα­το και Κυ­ρια­κή στο κέ­ντρο κυ­κλο­φο­ρια­κής αγω­γής 18,00-20,00.

Την ερ­χό­με­νη Πέμ­πτη ανα­χω­ρεί και πάλι απο­στο­λή για την Αθήνα και τις Πα­νελ­λή­νιες Ημέ­ρες Νε­ο­λαί­ας που διορ­γα­νώ­νει η ομο­σπον­δία πο­δη­λα­σί­ας στις κα­τα­σκη­νώ­σεις του Αγίου Αν­δρέα.(κό­στος 3ημέ­ρου για κάθε παιδί δια­μο­νής και δια­τρο­φής 10€)».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.