Ολοκληρώθηκε ο αγώνας που διεξήχθη στη Ρόδο και που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας για την ανάδειξη των πρωταθλητών Δωδεκανήσων στο ΜΤΒ.

Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος Κω έδωσε το ”παρών” με 3 αθλητές και 1 αθλήτρια στη κατηγορία MINI μικρά 8-10 ετών και μία συμμετοχή MASTER, που τελικά δεν έγινε, αφού οι συμμετοχές ήταν ελάχιστες. Επίσης 8 γονείς και συγγενείς αθλητών έδωσαν το ”παρών” από την Κω για να εμψυχώσουν τα παιδιά. Ο Φιλίνος Κω είχε μία 3η θέση μια 6η και μια 7η σε 13 συμμετοχές αγοριών και μια 5η θέση σε συμμετοχή 11 κοριτσιών. Συνολικά σε όλες τις κατηγορίες αγωνίστηκαν 53 παιδιά. Το ”παρών” έδωσαν 6 σύλλογοι από τη Ρόδο και ένας από την Κω.
Αναλυτικά: 3η θέση Αλευράκης Γιάννης, 5η θέση Ζωή Δανάη Σιδέρη, 6η θέση
Χατζηδημήτρης Σταμάτης και 7η θέση Νίκος Χόνδρος.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι την επόμενη χρονιά η Κως έχει πολλές ελπίδες να διοργανώσει τον τελικό αγώνα ΜΤΒ Δωδεκανήσων, ενώ ο Φιλίνος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να συμπληρώσουμε και τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και master που στη Ρόδο δε συμπληρώθηκαν. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε όλοι…πολύ.

Ο Φιλίνος για τέταρτη φορά μέσα σε 5 μήνες έδωσε το παρών σε αγώνες εκτός Κω. Και συνεχίζει να αναδεικνύει με τη παρουσία του τη ποδηλασία και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Γιατί είμαστε το νησί του ποδηλάτου. Ευχαριστούμε τον κ.  Μήτση και το ξενοδοχείο PETIT PALAIS για τη φανταστική διαμονή και διατροφή. Επίσης ευχαριστούμε και πάλι τη BLUE STAR που είναι τόσο κοντά μας και μας βοηθάει Ευχαριστούμε το προπονητικό team του συλλόγου μας για όσα προσφέρει στα παιδιά μας:
Τη προπονήτρια κ. Ταμάρα Τουμπαζή
Τη διατροφολόγο κ. Ορφανουδάκη Αναστασία
Τον θεραπευτή αθλητικών κακώσεων κ.Δέδε Παναγιώτη  αλλά και όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν απο τη μέρα που ξεκινήσαμε τις ακαδημίες μας αλλά και τα ποδηλατικά τμήματα ενηλίκων ανδρών και γυναικών
Ευχαριστούμε τους
HONDOS CENTER ΚΩ- ΚΑΛΥΜΝΟΥ
DEPRESSO CAFE
ZAMAN FU
SKIPPER
www.qup.gr
Φούρνος ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ στην Κω
Ζαχαροπλαστείο  ΚΑΣΣΑΡΑΣ
COMPUTER LAND
ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝΚΩ
SERNIKOS IDEAL BIKES
Οι συναντήσεις των παιδιών συνεχίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο κέντρο κυκλοφοριακής αγωγής 18,00-20,00.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναχωρεί και πάλι αποστολή για την Αθήνα και τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που διοργανώνει η ομοσπονδία ποδηλασίας στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.(κόστος 3ημέρου για κάθε παιδί διαμονής και διατροφής 10€)».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ