Της Μαρίας Νταλιάνη 

Σε υψηλούς τόνους με μετωπική Άδωνι -Καμμένου ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων που είναι σε εξέλιξη.

“Κύριε υπουργέ ωραία πήγαν τα  ψώνια στο Λονδίνο με την Τζάγκουαρ; Μάθαμε και τις προτιμήσεις σας στα αυτοκίνητα. Ωραία ήταν τα ψώνια στο Selfridges; Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριε υπουργέ. Την ώρα που στον Σαρωνικό εξαπλωνόταν το μαζούτ εσείς ψωνίζατε στο Λονδίνο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, αν το κάναμε εμείς αυτό φαντάζεστε τι θα γινότανε;”

Απαντώντας ο Π. Καμμένος κατέθεσε σχετικό έγγραφο υποστηρίζοντας ότι η Τζάγκουαρ είναι το αυτοκίνητο που δίνουν από την πρεσβεία στους υπουργούς για τις μετακινήσεις τους. Ο υπουργός αναφέρθηκε και στα ψώνια λέγοντας “πήγα να αγοράσω μια κούκλα Barbie για τα παιδιά μου κι ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο”.

Η αντιπαράθεση ακολούθησε στους ίδιους τόνους με τον κ. Γεωργιάδη να κατηγορεί τον ΥΠΕΘΑ ότι “δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό να κάνει και να λέει οτιδήποτε” ενώ υπήρξαν διάλογοι-φωτιά για το “ποιός είναι στα τέσσερα”, επαφές με “εμπόρους όπλων”, τα CDS, την 17Ν, τη χρήση της  υπηρεσιακής Τζάγκουαρ για τα ψώνια, το σκάφος του υπουργού, και τα μνημόνια.

Ανταπαντώντας ο κ. Πάνος Καμμένος στους ίδιους τόνους είπε: “Είναι η Βουλή για τέτοιες αντιπαραθέσεις; Ελα να πάρεις το σκάφος αν θες, αυτού του είδους η λάσπη απο εδώ και πέρα θα πληρώνεται με αγωγές”.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ