ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λιμενικο

Ενη­με­ρώ­θηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμε­νική Αρχή Κω, από τον Πλοί­αρχο του Ε/Γ – Ο/Γ ”ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” Ν. Κω 09, ότι κατά τη δια­δι­κα­σία κατά­πλου παρου­σί­ασε μηχα­νική βλάβη στην αντλία πετρε­λαίου της δεξιάς κύριας μηχανής του.

Το πλοίο εκτε­λούσε προ­γραμ­μα­τι­σμένο δρο­μο­λό­γιο από τον λιμένα ν. Καλύ­μνου προς τον λιμένα Μαστι­χα­ρίου ν. Κω, με 138 επι­βά­τες, 11 Ε.Ι.Χ., 02 Φ/Γ και 05 Δ/Κ. Από το περι­στα­τικό δεν υπήρχε τραυ­μα­τι­σμός και δεν παρα­τη­ρή­θηκε θαλάσ­σια ρύπανση.

Από το Λιμε­ναρ­χείο Κω, απα­γο­ρεύ­τηκε ο από­πλους μέχρι τη διε­νέρ­γεια έκτα­κτης επι­θε­ώ­ρη­σης και τη δια­πί­στωση απο­κα­τά­στα­σης βλάβης από τον παρα­κο­λου­θού­ντα το πλοίο νηο­γνώ­μονα, ενώ οι επι­βά­τες θα προ­ω­θη­θούν στον προ­ο­ρι­σμό τους με μέριμνα της πλοιο­κτή­τριας εται­ρείας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.