Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στο νησί της Ρόδου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

 1. Γεροθόδωρος Νώντας
 2. Γεωργουλέας Γιώργος
 3. Μυλωνάκης Αλέξης
 4. Δεληκωστίδης Σωτήρης
 5. Θεμελής Μιχάλης

ΕΠΟΠΤΕΣ

 1. Γεωργιάδης Στέλιος
 2. Βαρατάσης Φραγκίσκος
 3. Κουρπανίδης Σπύρος
 4. Διαμάντης Σταύρος
 5. Νικάκης Βασίλης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ

 1. Παπαδούλη Μαίρη
 2. Καρατζογλίδου Σοφία

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός

Σάββατο 21 Απριλίου

16.30: Pre game εκπομπή

17.00: Τελικός

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Οι συνδιοργανωτές δημοσιοποίησαν το σήμα του Final 4, που περιλαμβάνει και το «ελάφι της Ρόδου», σήμα κατατεθέν του νησιού.

ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Ο Δήμος Ρόδου, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΟΠΑΡ), δηλώνει έτοιμος για τη διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, την Παρασκευή και το Σάββατο, 20 και 21 Απριλίου 2018, στο κλειστό της Καλλιθέας. Οι βασικές εργασίες, εντός κι εκτός του υπέροχου αθλητικού χώρου, έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν οι τελευταίες πινελιές.  Σε συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), στελέχη της οποίας βρίσκονται ήδη στη Ρόδο, ο αρχικός προγραμματισμός τηρείται κατά γράμμα, με σκοπό την ομαλή και άρτια διεξαγωγή της αθλητικής γιορτής που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο Ελλάδας για την περίοδο 2017-2018.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ κ. ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ

Με ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση καλωσορίζουμε στη Ρόδο, τη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης (Volley) 2017-2018 και τις ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του θεσμού. Οι αγώνες διεξάγονται στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου στο Φαληράκι της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, που αναβαθμίστηκε πρόσφατα, ώστε να είναι δυνατή η φιλοξενία σημαντικών διοργανώσεων όπως η συγκεκριμένη. Οι Ρόδιοι, από τους αρχαίους χρόνους επιδεικνύουν προσήλωση στις αξίες του αθλητισμού και το «ευ αγωνίζεσθαι», ενώ η φιλοξενία των επισκεπτών του νησιού γίνεται πάντα με αίσθημα ειλικρινούς χαράς. Επιπλέον το νησί της Ρόδου διαθέτει πλήθος υποδομών πολιτισμικού και αθλητικού χαρακτήρα, πέραν βεβαίως των ξενοδοχειακών υποδομών, μέσα σε ένα ευλογημένο φυσικό περιβάλλον.
Ως Δήμαρχος αλλά και ως Ρόδιος, εκφράζω την πεποίθηση ότι οι φετινοί αγώνες θα έχουν υψηλό αθλητικό επίπεδο, ανάλογο της ιστορίας των διαγωνιζομένων ομάδων και η διοργάνωση θα στεφθεί με πλήρη επιτυχία. Συγχαίρω τους αθλητές και προπονητές των ομάδων για την έως σήμερα πορεία τους και εύχομαι καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση των προσπαθειών τους.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΟΠΑΡ  κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το κορυφαίο Final-Four της ιστορίας του Κυπέλλου ανδρών στο νησί μας.
Η συντονισμένη και αποφασιστική προσπάθεια που κατεβλήθη ώστε η Ρόδος να φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και του αθλητισμού, ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ κ. Γιώργο Καραμπέτσο για την εμπιστοσύνη του στην πόλη μας και τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο καθώς η συμβολή του ήταν καθοριστική στο στόχο που είχαμε θέσει. Ας απολαύσουμε ένα συναρπαστικό τουρνουά και από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η εμπειρία της διαμονής σας στην πόλη της Ρόδου να είναι μοναδική.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ