Μεταξύ των καλύτερων αθλητριών της κατηγορίας της κατετάγη η Βικτώρια Παπαδόπουλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη στον Μαραθώνα.

Συγκεκριμένα μετά από τρεις νίκες επί των Ρ. Μανούρη από την Πετρούπολη (6-3, 6-4) Μ. Μαυρομάτη του ΑΣ Ακρόπολης με σκορ 6-2 και 6-1 και Δ. Μαστροδήμα του ΑΣ κολεγίου Ντερή (6-7, 6-1, 7-6) κατάφερε να φτάσει στις 8 καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα γνωρίζοντας την ήττα από το φαβορί και τελική νικήτρια του τουρνουά Μιχαέλα Λάκη από τη Λάρισα με σκορ 6-2 6-2 κατακτώντας την 5η θέση. Στα διπλά με συμπαίκτρια την Ε. Τζαμπατζίδη από το Κολέγιο Ντερή πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις αποκλείοντας διαδοχικά τις KAPAOYZA Σ- BPOYTΣH E  με σκορ 6-0 6-3, POYΣMENH E-ΠIAXA B ME 7-5 6-2, και στον ημιτελικό τις ΛAKH M – ΣAMOΛAΔA Γ με σκορ 7-6 6-2 φτάνοντας στον μεγάλο τελικό.

Απέναντι στο δίδυμο ΠAYΛOY Δ- MAΣTPOΔHMA Δ, ηττήθηκαν με σκορ 6-3 και 6-4 κατακτώντας την δεύτερη θέση. Η πολλά υποσχόμενη Βικτώρια Παπαδοπούλου δουλεύει σκληρά καθημερινά για να φτάσει στις 3 πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες φορώντας το εθνόσημο. Σημαντική για την οικογένεια η συμβολή του προπονητή κυρίου Μ. Μπότση για τις επιτυχίες της μικρής πρωταθλήτριας.

Η Βικτώρια Παπαδοπούλου και ο προπονητής της θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης για την πολύτιμη βοήθεια του στην αθλήτρια και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων για την παραχώρηση των γηπέδων καθημερινά για τις προπονήσεις. Επίσης τον γυμναστή της κ. Νίκο Μαντικό, το Atlas Specific Training και τον προπονητή Νίκο Παπαγεωργίου για την πολύτιμη βοήθεια του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ