Έκτακτη Είδηση Νεκρός 63χρονος από μαχαιριά στην καρωτίδα ύστερα από καβγά με τον φίλο που τον φιλοξενούσε
Ειδήσεις

Υπερπτήση τουρκικού αεροσκάφους πάνω από το «Κουνελονήσι» (δίπλα στο Αγαθονήσι)

Τουρκικα f 16

Πάνω από τη νησίδα «Κουνελονήσι» (βρίσκεται δίπλα στο Αγαθονήσι), πέταξε το βράδυ της Τετάρτης ένα τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 σε ύψος 3.300 ποδών.

Το τουρκικό αεροσκάφος παραβίασε το FIR Αθηνών στις 19.44, εισερχόμενο νοτίως της Σάμου. Εν συνεχεία πραγματοποίησε την υπερπτήση στο «Κουνελονήσι» στις 20.32 και, αφού αναχαιτίστηκε από τα ελληνικά μαχητικά, εξήλθε του FIR Αθηνών στις 20.44, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή (νοτίως της Σάμου).

Στρατιωτικές πηγές εκτιμούν ότι η υπερπτήση του CN-235 πραγματοποιήθηκε έπειτα από επιχείρηση Ερευνας και Διάσωσης στην τουρκική πλευρά των χωρικών υδάτων και εντάσσεται στην πάγια τακτική που ακολουθούν οι Τούρκοι σε αυτές τις περιπτώσε

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.