Τοπικές Ειδήσεις

Την 22α Νοεμβρίου 2021 θα κριθεί το «μέλλον» του έργου των LED στο Δήμο Ρόδου

Για την 22α Νοεμβρίου 2021 μετατέθηκε εκ νέου, με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου, που ενέκρινε σχετικό πρακτικό της αρμόδιας Επιτροπής Παραλαβής και Παρακολούθησης, η συνολική κρίση επί των εκκρεμών ζητημάτων για την υλοποίηση της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών «Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων Χώρων – Εφαρμογές SmartCities, με εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δήμο Ρόδου», του γνωστού και ως έργου των LED.
Την ως άνω ημερομηνία θα επιληφθεί και θα κρίνει το θέμα της έκπτωσης ή μη της αναδόχου, το θέμα της αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης και της ανάληψης του συνόλου του έργου από τον ΟΤΕ και τέλος την παραλαβή ή μη των μέχρι σήμερα λογαριασμών που έχει εκδώσει.
Η οικονομική επιτροπή με την απόφασή της απέρριψε την από 01-11-2021 ενσταση – δήλωση της ένωσης εταιρειών Ο.Τ.Ε Α.Ε. – GLOBILED Μ.Ε.Π.Ε. – ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και εμμένει στην ως άνω υπ’αρ. 883/26-10-2021 αναβλητική απόφασή της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου