Ειδήσεις

Πιέσεις για μόνιμη λύση στο Ταχυδρομείο Παραδεισίου, άσκησε ο Δήμαρχος Ρόδου, σε κλιμάκιο των ΕΛΤΑ

Την άμεση απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, για να δοθεί μόνιμη λύση στη λειτουργία του καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην περιοχή Παραδεισίου, εξέφρασε κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη των ΕΛΤΑ, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος.
Παρουσία του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης κου Γιώργου Πόκκια και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου κου Κυριαζή Μιχαήλογλου, ο κος Χατζηδιάκος δέχθηκε στο Γραφείο του τον Διευθυντή της Β΄ Περιφερειακής Διεύθυνσης Πειραιά και Νοτίου Αιγαίου κο Ηλία Παναγόπουλο και το Σύμβουλο Ανάπτυξης Δικτύου Λιανικής κος Γιάννη Ζάρρα, με τους οποίους εξέτασε τις δυνατότητες αναβάθμισης της παρουσίας των ΕΛΤΑ στην περιοχή, αλλά και την ανεύρεση λύσης στην πρόθεση αναστολής της λειτουργίας τους, βάσει απόφασης που θυροκολλήθηκε πρόσφατα, στο δεύτερο ιστορικά κατάστημα που λειτούργησαν τα ΕΛΤΑ στο νησί της Ρόδου.
Ο κος Χατζηδιάκος υπενθύμισε στους εκπροσώπους των Ελληνικών Ταχυδρομείων, τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει το υποκατάστημα Παραδεισίου στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Πεταλούδων και των όμορων δημοτικών ενοτήτων και άσκησε πιέσεις για την άρση της απόφασης μετεγκατάστασης τους, με τεκμήριο, το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στο κοινωνικό σύνολο και περισσότερο στις ηλικιωμένες πληθυσμιακές ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετακίνησης, από την άρση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης του συνόλου των υπηρεσιών και τη βελτίωση τους σε σημεία που έχουν εντοπιστεί αδυναμίες, επισημαίνοντας τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ξεχωριστά η περιοχή, λόγω της νησιωτικότητας.
Ο κος Χατζηδιάκος απέρριψε την πρόταση των εκπρόσωπών των ΕΛΤΑ , για την μετεγκατάστασης του Ταχυδρομείου εντός του Αερολιμένα Ρόδου, εκφράζοντας τη λαϊκή απαίτηση και την ομόφωνη γνώμη των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, που ζητούν να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, την άρση της συγκεκριμένης απόφασης, αλλά και ως επί το πλείστον την αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου