Ειδήσεις

Κουντουρά- Μάρδας: Συζήτηση για τα θέματα τουρισμού μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας

Για τα θέματα τουρισμού που θα τεθούν στην 9η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή (ΜΔΕ) Ελλάδας-Ρωσίας συζήτησαν σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, η ΜΔΕ Ελλάδος-Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως 24 Νοεμβρίου 2015 στο Σότσι και θα καλύπτει όλα τα θέματα διμερών οικονομικών σχέσεων.

Ακόμη με αφορμή το νέο προϋπολογισμό του Υπουργείου Τουρισμού και με γνώμονα το γεγονός ότι ο τουρισμός αποτελεί κύριο πόλο της πολιτικής εξωστρέφειας της χώρας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Μάρδας ανέφερε συγκεκριμένες προτάσεις προσέλκυσης τουριστών και προβολής της χώρας στο εξωτερικό, οι οποίες θα συζητηθούν εκτενέστερα σε επόμενη συνάντηση όπου και θα καθοριστούν τα βήματα υλοποίησης των προτάσεων αυτών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου