Τοπικές Ειδήσεις

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με το Υπ. Παιδείας για το πρόβλημα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στους Δήμους Ρόδου και Κω

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει για τους Δήμους της Ρόδου και της Κω σχετικά με τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, είχε επικοινωνία τόσο με το γραφείο της κ. Υπουργού, όσο και με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου, κα Αναστασία Γκίκα, στη διάρκεια της οποίας μετέφερε και τον προβληματισμό των εκπαιδευτικών και των γονέων που επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή.

Για το ζήτημα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

«Είχα εκτενείς συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Είναι προφανές ότι υπάρχουν σημαντικές ευθύνες της απελθούσας κυβέρνησης, η οποία νομοθετούσε, ως συνήθως, χωρίς να κάνει τον απαραίτητο σχεδιασμό και χωρίς να λαμβάνει υπόψη της αν η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο όλο εγχείρημα.

Όπως έχουν ανακοινώσει ήδη η Υπουργός και η Υφυπουργός Παιδείας διερευνώνται όλες οι δυνατότητες ώστε να δοθεί η καταλληλότερη λύση, η οποία να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συμπολιτών μας και των παιδιών τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου