Χωρίς τον Παναγιώτη Καστανάκη θα πορευτεί στην σεζόν 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Κλεάνθης Παραδεισίου.
Ο έμπειρος γκολκίπερ ζήτησε από την διοίκηση των «ροσονέρι» να αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων και οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν δεκτό το αίτημά του, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε… φιλικό διαζύγιο.
Η αποχώρηση του Καστανάκη, ενδεχομένως να ενεργοποιήσει την διοίκηση του Κλεάνθη για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε, κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Τελειώνει του μέσου
Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», ο Κλεάνθης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μέσου από ομάδα εκτός της Δωδεκανήσου, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της «δσπορ», από ημέρα σε ημέρα ο ποδοσφαιριστής θα μείνει και τυπικά ελεύθερος και θα έρθει στο νησί μας για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μετεγγραφή και να ξεκινήσει προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σταύρου.
Στις 15:30 ξεκινάει το «Αλέκος Παπαγρηγορίου»
Το Σάββατο ο Κλεάνθης διοργανώνει στο γήπεδο Παραδεισίου το τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» , με την συμμετοχή εκτός των «ροσονέρι», του Ηρακλή Μαριτσών, της Α.Ε. Κατταβιάς και του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 15:30 και από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται να ανακοινωθεί όλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ