Με τη «στόφα» «μεγάλου» περιοδικού και την «υπογραφή» της KSD, η οποία ανέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη σύνταξη, την επιμέλεια, την παραγωγή και την έκδοση του εντύπου, το νέο τεύχος του Unique Destination Magazine, των Mitsis Hotels, για το Καλοκαίρι του 2015, υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι στους πλέον καθιερωμένους, ελληνικούς, τουριστικούς προορισμούς.
Η νέα, πολυτελής, δίγλωσση (ελληνικά, αγγλικά) έκδοση βρίσκεται, ήδη, στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους των συγκροτημάτων του ομίλου ξενοδοχείων Mitsis, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες-φιλοξενούμενούς τους.
Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο ελληνικός τουρισμός θα γνωρίσει περαιτέρω ανάπτυξη, βοηθώντας τη χώρα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Ακόμη, στο νέο, ανανεωμένο τεύχος του περιοδικού μπορεί κανείς να γνωρίσει τα πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου, να ξεναγηθεί στο Μουσείο Ακρόπολης με τις 4.000 και πλέον αρχαιότητες, να «ανακαλύψει» τον μαγικό κόσμο ο οποίος ξετυλίγεται κάτω από την επιφάνεια των ελληνικών θαλασσών.
Επίσης, μπορεί να «ταξιδέψει» στην εποχή των Ιωαννιτών Ιπποτών μέσα από μια περιήγηση στη μυστηριώδη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και να θαυμάσει την Κοιλάδα με τις πεταλούδες, ένα θαύμα της φύσης, στο όμορφο νησί του Ήλιου. Μέσα από τις σελίδες του Unique Destination Magazine ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει την Κω, το όμορφο νησί του Ιπποκράτη, «πατέρα» της Ιατρικής επιστήμης και να σεργιανίσει στις απάτητες βουνοκορφές, τις δαντελένιες ακτές, στους αρχαιολογικούς θησαυρούς και στα όμορφα σοκάκια της Κρήτης.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ