Για την Δευτέρα 14 Μαΐου είχε προκηρυχθεί η γενική συνέλευση στην ομάδα του Αστέρα Παστίδας, με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και με σημαντικότερο όλων την αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Τελικά η Γ.Σ. δεν διεξήχθη, αφού δεν προέκυψε απαρτία των μελών και έτσι οι Παστιδενοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Δευτέρα 21 Μαΐου στις 18:00 στα γραφεία της ομάδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν να προκύψει απαρτία στην νέα προσπάθεια, προκειμένου να γίνει ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, η αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου και ο προγραμματισμός για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και την συμμετοχή του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι μόλις γίνει η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. οι άνθρωποι της ομάδας να τρέξουν τις εξελίξεις, όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία και το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση των Παστιδενών είναι να διατηρήσουν στην τεχνική τους ηγεσία τον νεαρό προπονητή Στέλιο Πατηνιώτη, έτσι ώστε να του δώσουν την ευκαιρία να δείξει την δουλειά του από την αρχή της σεζόν.
Όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, σκοπός τους είναι να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε και να δώσουν περισσότερο… χώρο στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Αστέρας να δείξουν τις δυνατότητες τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ