Τοπικές Ειδήσεις

Συναντήσεις του Δημάρχου σε Αρχίπολη και Φάνες

Θέματα που απασχολούν τις δημοτικές κοινότητες Αρχίπολης και Φανών εξέτασε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος σήμερα (Πέμπτη) έχοντας συνεργασία στο γραφείο του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχίπολης «Ο Άγιος Μηνάς» καθώς και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φανών Βασίλη Νικολίτση και τον αντιπρόεδρο Μιχάλη Κιμιζόγλου.

Με τη συμμετοχή και του αντιδημάρχου Αγαπητού Πάλλα, ο δήμαρχος αποδέχτηκε το αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίπολης για την εξεύρεση χώρου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του εξοπλισμού και των δράσεων του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκαν τρεις εναλλακτικές προτάσεις  ενώ αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί και αυτοψία από μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών με την παρουσία του προέδρου της Αρχίπολης Σάββα Μακρή, και του αντιδημάρχου Αγαπητού Πάλλα ώστε να επιλεγεί η καλύτερη λύση που θα καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Επιπλέον σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή συζητήθηκε το θέμα της στήριξης που θα παρέχει ο ΔΟΠΑΡ στις τοπικές κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους οι οποίοι θα οργανώσουν αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ρόδου, σε συνεννόηση και με τον αρμόδιο για θέματα παραλιών Βασίλη Ψυλλάκη είχε συνεργασία με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φανών Βασίλη Νικολίτση και τον αντιπρόεδρο  για την αξιοποίηση και ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Φανών που είχε παραχωρηθεί το 1984 στην τότε κοινότητα χωρίς ποτέ να αναδειχτεί και να αξιοποιηθεί.

Ο δήμαρχος Ρόδου μετά το πέρας των συναντήσεων έκανε την εξής δήλωση: «Συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία με όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε το έργο τους. Ταυτόχρονα αξιοποιούμε όλες τις φυσικές ομορφιές και τα πλεονεκτήματα των Κοινοτήτων μας σε αγαστή συνεργασία με τους προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου