ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρση ασυλίας του Πολάκη από την Ολομέλεια της Βουλής με 184 ψήφους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πολάκης

Την άρση της ασυλίας του πρώην ανα­πλη­ρωτή υπουρ­γού Υγείας και νυν βου­λευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη απο­φά­σισε η ολο­μέ­λεια της Βουλής. Υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 184 βου­λευ­τές και κατά 109 βου­λευ­τές.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι ο εκδότης και δημο­σιο­γρά­φος Γιάννης Κουρ­τά­κης έχει κατα­θέ­σει μήνυση για συκο­φα­ντική δυσφή­μιση σε βάρος του Παύλου Πολάκη, με αφορμή ανάρ­τηση του πρώην ανα­πλη­ρωτή υπουρ­γού.

Νωρί­τερα στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης εξα­πέ­λυσε επίθεση κατά της Νέας Δημο­κρα­τίας και κατά του εκδότη και δημο­σιο­γρά­φου Γιάννη Κουρ­τάκη.

Κλείνω με μια μαντι­νάδα γιατί νομί­ζετε ότι με αυτά που κάνετε θα μας τρο­μο­κρα­τή­σετε και θα μας φοβί­σετε σας λέω λοιπόν το εξής: Να ξέρετε ότι θα ξανα­κυ­βερ­νή­σουμε.

Σαν πλη­γω­θεί ο αετός να μην τον λυπάσαι, θα ξανα­νοί­ξει τα φτερά και τότε να φοβάσαι”.

Οι απειλές του κ. Πολάκη προ­κά­λε­σαν την αντί­δραση του κοι­νο­βου­λευ­τι­κού εκπρο­σώ­που της Νέας Δημο­κρα­τίας Γιάννη Μπούγα ο οποίος χρη­σι­μο­ποί­ησε μια φράση του Γκαί­μπελς προ­κα­λώ­ντας παν­δαι­μό­νιο στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.